Acum constructia unui teren de fotbal cu gazon artificial acoperit sau descoperit se poate face si cu fonduri europene nerambursabile!

Firma noastra dispune de o vasta experienta si in obtinerea de fonduri europene pentru dotarea bazelor sportive sau a unui teren de sport cu gazon artificial.

Daca doriti sa accesati fonduri europene nerambursabile pentru un teren de fotbal cu gazon sintetic, a unui teren de tenis de camp cu zgura, sau cu gazon sintetic, sau daca doriti sa incepeti sau sa dezvoltati o activitate recreationala de agrement, ne puteti contacta, iar colaboratorii nostrii sunt gata sa va ajute cu informatii pe aceasta tema.

Scurta descriere a modalitatilor de accesare a fondurilor europene
Inca de la inceput este important de mentionat ca se acorda fonduri europene nerambursabile pentru proiectele ce prevad lucrari de constructii de baze sportive, dar si dotarea bazelor sportive existente cu nocturna, gazon artificial, sau alte dotari care urmaresc imbunatatirea activitatii acestora prin oferirea de echipament si servicii moderne, la standarde europene.

Printre activitatile eligibile, se numara contructia de teren de fotbal acoperit cu prelata pe structura metalica de tip cort, achizitia de balon persostatic in vederea asigurarii acoperirii unui teren de fotbal cu gazon artificial, a unui teren de tenis cu gazon artificial, sau pe zgura, in asa fel incat solicitantul de fonduri sa poata exploata in deplina proprietate un teren de sport acoperit, sau de un teren de sport in aer liber in concordanta cu standardele din Uniunea Europeana.

Aceasta accesare de fonduri UE se poate face mai usor decat se poate crede. Este suficient sa apelati la firme de consultanta fonduri europene, dar si, foarte important, sa incheiati un contract cu o firma de consultanta care sa aiba expertiza si specialisti fonduri europene cu experienta in derularea de proiecte cu fonduri europene dedicate constructiei de baze sportive, de terenuri de fotbal cu gazon sintetic, de terenuri de tenis cu gazon sintetic, de terenuri cu gazon multisport, de piscine dedicate activitatilor sportive, asa cum sunt colaboratorii nostrii, care cunosc in detaliu programul operational sectorial care vi se potriveste si de unde se poate face o accesare de bani europeni (de exemplu: Programul Operational Sectorial Regional POR REGIO, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU, Programul National pentru Dezvoltare Rurala PNDR derulat de catre APDRP, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POSSCE, etc), programe prin care se acorda acces pentru persoane fizice si juridice la fonduri europene nerambursabile, cum ar fi Fondul European pentru Dezvoltare Regionala FEDR si Fondul European Agricol pentru Dezvolatre Rurala FEADR, dar si la alte fonduri guvernamentale care pot fi accesate si sunt la indemana persoanelor fizice si juridice.

De o mare popularitate se bucura dotarea pensiunilor turistice existente cu teren de fotbal cu gazon artificial, sau cu teren de tenis, sau teren multisport cu gazon artificial.

Se acorda fonduri si pentru constructia de hotel, sau fonduri pentru pensiune turistica in mediul rural, sau urban, precum si pentru dotarea acestora cu baze de agreement in scopul sporirii atractivitatii prin adaugarea de activitati recreationale.

Printre activitatile recreationale pentru care se poate obtine finantare europeana nerambursabila se Numara constructia de teren de fotbal cu gazon artificial acoperit sau descoperit, teren de tenis cu gazon artificial acoperit sau descoperit, piscine acoperite sau descoperite (in aer liber), de stranduri, dotarea pensiunii cu masa de tenis, masa de billiard, sala de fitness, solar, sauna, etc.

De retinut este ca si persoanele fizice sunt eligibile si pot accesa fonduri europene, incurajate fiind persoanele tinere din mediul rural si urban, in special tinerii pana in 40 de ani, dar si femeile.

Societatile Comerciale pot, de asemenea, sa-si dezvolte activitatea prin diversificarea serviciilor oferite.

Un plan de afaceri bun, un SF – studiu de fezabilitate – corect intocmit, aplicarea intocmai a prevederilor din Ghidul Solicitantului, asigura unui proiect pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile rata de succes 100%.

Informatii despre fondurile europene nerambursabile pot fi obtinute, asa cum am amintit mai sus, accesand numarul nostru de telefon 0745 003680, dumneavoastra putand culege cele mai noi informatii privind Masura, Axa si Directiile Majore de Interventie (DMI) prin care puteti obtine finantare europeana pe Regiuni de Dezvoltare din Romania asa cum sunt ele definite de catre UE: Regiunea de dezvoltare Centrul, Regiunea de dezvoltare Sud-Est, Regiunea de dezvoltare Nord-Est, Regiunea de dezvoltare Sud-Vest (Oltenia), Regiunea de dezvoltare Nord, Regiunea de ezvoltare Sud Muntenia, Regiunea de dezvoltare Bucuresti-Ilfov.

Terenuri de fotbal cu gazon artificial
Colaboratorii nostrii beneficiaza de o larga expertiza in intocmirea si finantarea de proiecte accesare fonduri europene nerambursabile in obtinerea carora va vom oferi ajutor.
Se pot accesa fonduri pentru baze sportive, teren de fotbal, teren de tenis, sau teren multisport, construite de la A la Z, ceea ce inseamna ca noi ne vom ocupa de tot: de la consultanta privind accesarea de fonduri structurale pana la darea in folosinta a terenului de fotbal acoperit sau descoperit precum si pentru acoperirea terenurilor de sport deja existente.

Apeland la colaboratorii nostrii in consultanta pentru accesarea de fonduri structurale nerambursabile, inseamna ca veti fi preluat din faza de idee si veti primi suport si consultanta privind intocmirea proiectului de finantare, depunerea Cererii de Finantare la Autoritatea de Management de resort, iar, ulterior, dupa semnarea Contractului de Finantare, daca veti dori, vom asigura consultanta la implementarea proiectului si inaugurarea investitiei, inclusiv pentru proiecte eligibile fara cofinantare din partea beneficiarului.

Pentru detalii sunati-ne la numarul 0799 993 800 sau e-mail gazonsintetic@yahoo.com