Gazon artificial (sintetic) fotbal, tenis, decorativ

De la inceputul anilor 1990, utilizarea de iarba(gazon)sintetic/artificial s-a mutat foarte repede din sfera terenurilor de sport amenajate cu gazon artificial/sintetic (fotbal/tenis/multisport) si in peisajul architectural al centrelor comerciale si a zonelor rezidentiale. Aceasta tendinta a fost determinata de imbunatatirea considerabila in calitate si a varietatii de gazon sintetic/artificial disponibil pentru amenajarea gradinilor/peluzelor/teraselor.

Costul redus de intretinere, eliminarea sistemului de irigare si rezistenta gazonului artificial/sintetic la diferiti factori(conditii meteo vitrege/caldura- frig excesiv/trafic greu,daunatori,factori patogeni),au facut posibila intrarea gazonului sintetic/artificial si pe piata de desfacere din acest domeniu.

Toata lumea vrea sa traiasca in confort si sa fie la moda.Trendul ultimilor ani din acest sector este inlocuirea gazonului natural cu gazonul artificial sintetic.Succesul gazonului sintetic artificial se datoreaza faptului ca este usor de instalat,simplu de utilizat,nu trebuie fertilizat,taiat sau ierbicidat.In plus ,se mentine curat indiferent de conditiile meteo si se poate folosi chiar din ziua urmatoare instalarii lui.

Desi unii clienti(persoane fizice sau juridice) isi doresc un gazon verde,o suprafata curata,uniforma ,frumoasa si rezistenta in timp fara batai prea mari de cap, ei nu apeleaza intotdeauna la servicii de specialitate .Vor sa cheltuiasca cat mai putini bani pentru asta dar in timp isi dau seama ca undeva au gresit si abia apoi apeleaza la serviciile unui consultant in materie de amenajare de baze sportive(terenuri de fotbal/tenis/multisport pe gazon artificial/sintetic)sau de amenajare cu gazon sintetic a unor peluze ,locuri de joaca pentru copii,etc.

Gazonul sintetic artificial decorativ are foarte multe intrebuintari si beneficii fata de gazonul natural si in plus intretinerea gazonului artificial/sintetic nu va costa bani si energie!

De cate ori v-ati intors acasa si in loc sa va odihniti a trebuit sa udati gazonul,sa tundeti iarba?...O peluza frumoasa si placuta ochiului este una tunsa proaspat ,intretinuta!Gazonul artificial sintetic nu mai are nevoie de toate aceste operatiuni OBLIGATORII de intretinere!Gazonul artificial sintetic isi pastreaza inaltimea,culoarea si proprietatile pe toata durata de viata a lui in conditiile de exploatare si garantie oferite de producatorul de gazon sintetic.

Noi va putem rezolva toate aceste problem,prin instalarea unui gazon sintetic artificial decorativ care va duce la economii la bugetul dumneavoastra!Gazonul artificial sintetic nu trebuie udat ,tuns ,ierbicidat!Deci nu veti mai plati bani pe apa,combustibil sau pesticide!Optand pentru gazonul sintetic artificial veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a fi alaturi de familia sau prietenii dumneavoastra!

In plus,copiii si chiar si animalele de companie(daca acestea ar putea vorbi!)v-ar multumi pentru ca ati ales gazonul artificial sintetic.Confortul si siguranta va fi mai mare si placerea de a sta afara,in aer liber va fi mult mai mare.De aceea gazonul sintetic artificial se foloseste cu succes la pavimentarea /decorarea/amenajarea locurilor de joaca pentru copii din scoli,gradinite sau parcuri.

Gazonul artificial sintetic se poate folosi si la decorarea unor terase aferente cladirilor sau restaurantelor ,chiar si la transformarea nivelurilor superioare ale cladirilor de locuinte sau birouri in adevarate oaze de "verdeata”.

Gazonul sintetic artificial a fost folosit ca si pardoseala a unor vitrine din mai multe centre comerciale din tara,pentru a scoate in evidenta modelele de primavara-vara a colectiei 2011 a magazinelor NISSA.

Gazonul artificial sintetic se poate folosi la decorarea studiourilor de film sau foto pentru a imita cadrul natural indifferent de anotimp.Versatilitatea gazonului sintetic artificial constituie un avantaj in alegerea fata de gazonul natural.

Gama de aplicatii a gazonului artificial sintetic este practic nelimitata,el putand fi folosit in toate domeniile sportive sau nu.

In present si in Romania exista tendinta de a amenaja peluze,curti,locuri de joaca pentru copii,spatii publice precum si decorarea gradinilor in zonele de trafic,cu diferite tipuri de gazon sintetic artificial decorativ.Aceasta solutie este mai ieftina,mai comoda si mai atractiva .In plus se mentine pe tot parcursul anului verde fiind o adevarata incantare pe timpul ernii si al anotimpului polios sa ai o gradina si o peluza care trebuie doar curatata de zapada.

AMENAJARI SI DECORATIUNI EXTERIOARE SI INTERIOARE CU GAZON SINTETIC.GAZON SINTETIC DECORATIV.GAZOANE ARTIFICIALE PENTRU LOCURI DE JOACA,PARCURI,GRADINITE,SCOLI.

img_divider

Constructii Terenuri Tenis Cu Gazon Sintetic

Intretinerea gazonului sintetic/artificial pentru tenis:

  eliminarea excesului de nisip de pe gazonul artificial/sintetic
  perierea regulata a gazonului sintetic/artificial
 curatarea de frunze ,hartii sau alte deseuri aduse de vant pe gazonul sintetic/artificial

Daca nu se fac aceste operatiuni pentru intretinerea gazonului artificial/sintetic in mod regulat,gazonul sintetic/artificial se va compacta si va deveni o suprafata tare ,solida care poate duce la ranirea jucatorilor.

Consultanta Teren de Tenis cu gazon sintetic?
Contactati-ne pentru orice detalii tehnice sau constructive la 0799 993 800 sau email gazonsintetic@yahoo.com