• Gazon sintetic (artificial) pentru
  terenuri de fotbal, de tenis, sali de sport, piscine, terase, decorativ.
 • Acoperiri de terenuri cu baloane tensiostatice sau baloane presostatice
 • ACATRANS SRL
  www.gazonartificialsintetic.ro
  gazonsintetic@yahoo.com
  0745 003680
  Balon presostatic de vanzare, dimensiuni: 36 x 18 madvertisment
  Te afli la: Home / Gazon artificial

  Gazon artificial

  Gazonul sintetic este o suprafata fabricata din fibre sintetice facute pentru a imita iarba naturala respective gazonul natural.Acest gazon artificial/sintetic este cel mai des utilizat la amenajarea cu gazon sintetic/artificial a terenurilor de fotbal/tenis/multisport/hochei pe iarba si care intial au fost cu gazon natural.Cu toate acestea ,acum este folosit atat la decorarea peluzelor cu gazon artificial/sintetic din zonele rezidentiale precum si comerciale

  Principalul motiv pentru folosirea gazonului sintetic/artificial este intretinerea: gazonul artificial/sintetic rezista in conditii foarte grele de utilizare si nu este necesara irigarea sau/si tunderea lui.Chiar daca toate terenurile de fotbal/tenis/multisport amenajate cu gazon natural sunt acoperite sau inchise(partial sau in intregime)tot este nevoie de lumina naturala a soarelui pentru ca gazonul sa ramana sanatos.
  Gazonul artificial/sintetic a fost folosit pentru prima data in 1965 dar utilizarea gazonului sintetic artificial a devenit mai rapandita abia dupa anii 1970 si a fost folosit pentru terenuri de baseball si fotbal american.Mentinerea in interior a gazonului natural este o problema delicate din punct de vedere tehnic si costisitoare din punct de vedere material,din cauza intretinerii lui.Unele echipe au ales sa joace pe gazon sintetic/artificial din cauza reducerii costurilor de intretinere si a rezistentei foarte bune a gazonului artificial/sintetic la intemperii si conditii foarte bune de joc,indiferent de anotimp sau conditii meteo.

  La inceput, au fost probleme din cauza rostogolirii prea rapide a mingii pe gazon sintetic/artificial decat pe gazonul natural si a faptului ca mingea sarea mult mai tare pe gazonul artificial/sintetic .Apoi,a aparut si riscul ranirilor care apareau in momentul in care jucatorii pe gazon sintetic/artificial alunecau sau se rostogoleau,dar in mod special la impactul cu infrastructura de beton de sub gazonul artificial/sintetic.
  Un alt inconvenient al gazonului sintetic/artificial este ca se incalzeste foarte tare ,iar temperatura ridicata produce deshidratarea mai rapida a jucatorilor.
  Pentru Terenuri de Fotbal - Dupa anii 1990 interesul pentru gaz...

  Pentru Terenuri de Fotbal

  Dupa anii 1990 interesul pentru gazon artificial/sintetic al asociatiilor nationale de fotbal si al cluburilor. UEFA s-a implicat puternic in diferite programe pentru a testa gazonul sintetic/artificial si a colaborat cu FIFA la stabilirea unor norme pentru testarea gazonului artificial/sintetic.
  Pentru Terenuri de Tenis - Tenisul si gazonul artificial, comb...

  Pentru Terenuri de Tenis

  Tenisul si gazonul artificial, combinatia perfecta! Din ce in ce mai multe cluburi aleg gazonul artificial pentru terenurile de tenis. In comparatie cu iarba naturala, gazonul artificial necesita mult mai putine eforturi de mentenanta, este mult mai rezistent la uzura, nu colecteaza reziduuri si este extrem de placut la contact.
  Multisport - Utilizarea de iarba gazon sintetic-...

  Multisport

  Utilizarea de iarba gazon sintetic-artificial s-a mutat foarte repede din sfera terenurilor de sport amenajate cu gazon artificial-sintetic (fotbal/tenis/multisport) si in peisajul architectural al centrelor comerciale si a zonelor rezidentiale
  Decorativ - Multe metropole si oras au gasit av...

  Decorativ

  Multe metropole si oras au gasit avantajul folosiri gazonului artificial pentru a da un aspect mult mai atractiv strazilor. Posibilitatile folosirii gzonului artificial sunt nenumarate: piete, parcuri, locuri de joaca, scuaruri, imprejmuiri, aeroporturi, zone industriale

  Linii de marcaj

  Linii de marcaj pentru gazon artificial la terenuri de fotbal si tenis.

  Accesorii gazon artificial

  Accesorii gazon sintetic
  Servicii de consultanta - Asiguram servicii de consultanta in...

  Servicii de consultanta

  Asiguram servicii de consultanta inclusa in pretul proiectului.
  Servicii de proiectare - Asiguram proiect 3D pentru spatiile...

  Servicii de proiectare

  Asiguram proiect 3D pentru spatiile ce urmeaza a fi amenajate.

  Prezentare companie

  OFFSIDE CONSULTING SRL este o societate cu capital privat care are ca obiect de activitate realizarea si amenajarea de baze sportive cu gazon sintetic pentru practicarea jocurilor sportive (fotbal, tenis, handbal, baschet), refacerea bazelor sportive din scoli, licee si diverse alte obiective de profil sportiv prin dotarea acestora cu gazon artificial sintetic de ultima generatie,nocturne ,tribune/scaune, plase si alte accesorii de standard european.


  Gazon artificial second-hand

  Vanzari gazon sintetic second-hand.

  Teren sintetic Cluj, Zorilor

  Teren fotbal sintetic de inchiriat in Cluj-Napoca, cartier Zorilor, tel: 0740 474127