• Gazon sintetic (artificial) pentru
  terenuri de fotbal, de tenis, sali de sport, piscine, terase, decorativ.
 • Acoperiri de terenuri cu baloane tensiostatice sau baloane presostatice
 • ACATRANS SRL
  www.gazonartificialsintetic.ro
  gazonsintetic@yahoo.com
  0745 003680
  Balon presostatic de vanzare, dimensiuni: 36 x 18 madvertisment
  Te afli la: Home / Intrebari / Cum se construieste un teren de sport cu gazo...

  Cum se construieste un teren de sport cu gazon artificial, fotbal-tenis, de la A-Z, partea 2

  Dupa ce se toarna beton se taie rosturi de dilatare,asta in cazul in care nu au fost montate dinainte de turnare ceva distantiere care sa evite acest lucru.Asa cum reiese si din imaginile anexate de la diferite lucrari executate de societatea noastra ,aceste operatiuni necesita experienta .

  Mai jos aveti cateva imagini cu infrastructuri executate de societatea noastra in diferite localitati din tara

   
   
  Parcul Feroviarilor Cluj-Napoca, gazon sintetic
  Parcul Feroviarilor Cluj-Napoca

  Clubul de fotbal CFR 1907 a obtinut de la Regionala de Cai Ferate concesionarea acestui parc aflat intr-o stare de degradare si care v-a putea fi in curand folosit de catre publicul clujean dornic de sport si relaxare.Aici se doreste amenajarea unei piste de atletism/alergare,a unui patinoar si a mai multor puncte de atractie a localnicilor.Pentru moment aici s-a amenajat un teren de fotbal care va fi destinat antrenamentelor echipelor de copii,junior dar si echipei principale de fotbal a CFR-ului.

  Asa cum bine stiti echipa CFR 1907 a fost de 2 ori campioana a Romaniei si a castigat de 2 ori Cupa Romaniei la fotbal.In palmares si-a inscris si o Supercupa a Romaniei.Dornica de performanta si de crestere a ariei de selectie a jucatorilor ,conducerea clubului are o politica de investitii in baze de antrenament pentru copii si juniori si ofera conditii bune de antrenament.Constructia/amenajarea unui teren de fotbal amenajat cu gazon sintetic /artificial este o conditie de baza si un punct de pornire catre performanta si success pentru un club de fotbal de talia fostei campioane a Romaniei.

   
   
  Infrastructura teren multisport fotbal +tenis Tarnaveni, gazon artificial
   
   
   
  2 terenuri de fotbal si 2 de tenis cu piciorul Satu Mare, gazon sintetic
   
   
   
   
   
  Teren multisport comuna Drajna, Prahova, gazon artificial

  Dupa ce ati terminat de turnat placa de beton ,de montat gardul si eventual nocturna, se poate trece efectiv la montarea gazonului artificial/sintetic pentru fotbal,tenis sau multifunctional,in functie de optiunea dvs.Este recomandat ca toate aceste lucrari sa fie finalizate pana in momentul in care se trece la montarea gazonului sintetic/artificial,pentru a nu taia sau arde din neatentie gazonul artificial/sintetic.

  Montarea gazonului sintetic/artificial pentru terenuri de fotbal ,tenis si multisport

  Gazonul sintetic/artificial este produs la latimea de 4m iar lungimea lui se poate produce pe baza de comanda in functie de lungimea dorita de beneficiarul terenului de sport.
   
   
  Teren fotbal gazon sintetic acoperit
   
  De exemplu ,terenurile de minifotbal se incadreaza in dimensiunile de 42mX22m.Astfel daca de la tusele de margine se lasa aproximativ 1ml distanta pana la gard,asa se va lasa si in spatele portii,ramanand o suprafata de joc de 40mX20m.

  Prima data se aliniaza perfect toate rulourile de gazon artificial/sintetic si apoi se trece la lipirea lor cu un adeziv special pentru gazoanele sintetice/artificiale care garanteaza rezistenta la intemperii si rezistenta in timpul jocului pe aceste terenuri sintetice.Nu se va lipi gazonul artificial/sintetic pe ploaie sau zapada.In conditii de umezeala adezivul nu va face priza buna cu gazonul artificial /sintetic iar acesta se va dezlipi in cele mai multe cazuri.

  Dupa ce s-au lipit rulorile intre ele se va trece la trasarea lor dar asta doar dupa ce gazonul sintetic/artificial este bine lipit. Tusarea sau trasajul liniilor se va face cu gazon din acelasi tip,de culoare alba pentru fotbal dar se poate folosi si o alta culoare de gazon artificial/sintetic daca beneficiarul cere acest lucru.

  Pentru terenurile de tenis cu gazon artificial/sintetic sunt suprafete care vin trasate din fabrica astfel linile de demarcatie vor fi incluse in gazon ,nemaifiind necesara taierea lor .
   
   
  gazon sintetic
   
  Dimensiunile terenurilor de tenis sunt 23,7m lungime iar latimea este de 8,23m pentru jocul de simplu si 10,97m pentru cel de dublu.Pentru terenurile pe care se desfasoara competitii este ideala o suprafata de 37mX18m ,iar pentru cele de agreement este sufficient 34mX16m.Dupa montarea gazonului artificial/sintetic si trasarea lui conform standardelor sau cerintelor beneficiarului se trece la monatarea accesoriilor pentru fiecare disciplina sportiva.

  Astfel ,la terenul de minifotbal pe gazon artificial/sintetic se monteaza porti pentru minifotbal cu dimensiunile de 3mX2m cu adancimea de minim 80cm iar pentru celelalte discipline in functie de trasajul terenului(baschet,volei,tenis de camp,tenis cu piciorul).Recomandarea noastra este sa se evite trasarea gazonului sintetic/artificial cu mai mult de 2 discipline sportive pe un gazon sintetic.Daca se doreste si a treia disciplina sportiva trasata pe un gazon sintetic/artificial,se recomanda ca aceasta sa fie neaparat vopsita pe gazonul artificial/sintetic sis a fie cea mai putin solicitata dintre toate cele trei discipline.

  Mai jos va prezentam cateva lucrari executate de societatea noastra cu terenuri de sport sintetice/artificiale ,care speram sa fie edificatoare prin comparatie.

  Teren privat pentru agrement trasat simplu pentru tenis cu piciorul.S-a montat fileu pentru tenis si cosuri de baschet.Pentru zilele de vara toride s-a montat o nocturna ,astfel se poate juca seara.

   
   
   
   
  Teren privat de tenis de camp cu gazon artificial sintetic de dimensiuni oficiale.Amenajarea terenului de tenis s-a facut cu gazon sintetic de culoare rosie care imita zgura,iar pe margini s-a montat gazon artificial de culoare verde pentru a fi mai usor de implementat in cadrul gradinii.
   

   

  gazon artificial
   
   
   
   
   
   
  gazin artificial
  Terenuri de fotbal cu gazon sintetic/artificial in doua culori si terenuri de tenis cu piciorul
   
   
   
  instalare gazon artificial
  TEREN VIRAN
   
   
   
  PLACA DE BETON
   
   
   
   
  gazon sintetic fotbal multisport
  GAZON ARTIFICIAL/SINTETIC DE FOTBAL            GAZON SINTETIC/ARTIFICIAL MULTISPORT

   

  SC ACATRANS SRL va sta la dispozitie cu solutii complete pentru proiectarea/constructia de baze sportive si amenajarea cu gazon artificial/sintetic de ultima generatie pentru terenuri de fotbal,tenis sau multisportive/multifunctionale.
   
   


  Gazon artificial second-hand

  Vanzari gazon sintetic second-hand.

  Teren sintetic Cluj, Zorilor

  Teren fotbal sintetic de inchiriat in Cluj-Napoca, cartier Zorilor, tel: 0740 474127